Tänään tiistaina sain erittäin surullisia uutisia Netasta ( Miracle Maker Zafiro Zaida). Netta kuoli maanantain ja tiistain vastaisena yönä. Netta sairastui 2 kk sitten kennelyskään, jota hoidettiin kahdella antibioottikuurilla sekä yskänlääkkeellä. Yskästä selvittiin ja nokka kohti uusia suunnitelmia. Netta alkoi kuintenkin kulkea pää kenossa sekä söi huonosti. Jonna vei siis Netan jälleen lääkäriin. Koirasta otettiin verikokeet, kaularanka kuvattiin, korvat katsottiin sekä nielu tutkittiin. Ainoa mitä löytyi oli punoittavat kitarisat ja hän sai antibiootti kuurin jälleen. Koira alkoi antibiootitikuurin aikana hoipertelemaan. Epäilin heti korvatulehdusta, mutta sitä ei el.lääkärin mukaan ollut. Seuraava ajatus oli, että kun koira oli menettänyt painoaan n.4kg oli hän heikossa kunnossa. Jonna auttoi Nettaa ruokailun kanssa ja likka piristyi ja hoipertelukin loppui kahdessa päivässä. Kaikki oli siis menossa parempan päin kunnes Jonna ilmoitti hoipertelun alkaneen sunnuntaina. Jälleen JOnna lähti el.lääkäriin Netan kanssa. Netan kaularanka tutkittiin ei mitään vikaa, sitten lääkäri sanoi että vian on pakko olla korvassa. Hän katsoi korvaan ja huomasi, että Netan tärykalvo oli aivan riekaleina ja todella pahasti tulehtunut, toinen korva vaan tulehtunut. Netta sai korvaan antibioottikuurin sekä tippoja. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Netan ruokahalut olivat kasvaneet ja neiti oli syöny yön aikana hyvin. Kaikki näytti taas jo paremmalta. Maanantai iltana Netta oli oma iloinen itsensä. Se oli hieno kuulla. Jonna heräsi aamulla klo.6 antamaan Netalle lääkkeet, mutta Netta ei enään herännytkään. Hän oli kuollut! Kuoleman ajankohta klo.3-6 välisenä aikana.

Tämä on aivan kamalaa niin omistajalle kuin kasvattajallekin. En voinut uskoa korviani tiistaina kymmenen kieppeillä aamulla kun uutisen sain. Kamalaa kerrassaan!! Netta on laitettu eviraan tutkittavaksi, sillä tähän täytyy löytyä syy! Ei koira noin vain kuole 11kk:n ikäisenä. Jäämme odottelemaan Eviran tuloksia, niissä menee 4-5vko:a sitten ollaan viisaampia.

Jonnalle oikein kovasti jaksamisia ja voimia! Netta on ikuisesti muistoissamme, sitä ei voida meiltä viedä, vaikka koira elämästämme vietiinkin!!!