Tänään olikin vuorossa Tiffi Show Lahden renkomäki hallissa. Kello herätti 4.30, eikun loput tavarat autoon ja menoksi. Kuudelta lähdimme sitten kohti Lahtea. Matka taittui kivuttomasti, vaikkakin olin jo aika väsynyt muutaman yön valvomisen jälkeen. Paikka ja kehä saatiinkin kuntoon nopeasti, kiitos siitä Paulalle ja Saanalle! Rikin kanssa käytiin nopeasti kulku läpi vielä ennen aloitamista. Kehä pyöri vaivatta ja tuomari Wim Reusen käyttikin aikaa koirien arvosteluun. Jokainen varmasti sai arvostelu lapun täyteen tekstiä. Rikin osaan (kirjoittava kehäsihteeri) en todella ollut kade, saattoi olla päivän jälkeen käsi kirjoittamisesta kipeä.

Toivo ( M M Magical Hope) oli päivän yllättäjä todella. Toivo voitti parhaan pään, oli Kailaksen kanssa päivän paras pari sekä lopulta myös BIS!!! Aivan uskomatonta kertakaikkiaan. Niin se poika on vaan kasvanut vähän aikuisemmaksi, mutta niin kait niillä on tapana Onnea kovasti Toivon omistajalle Marko Kullaalle ja kiitos todella kun tulitte! Kiitos myös Virpille esittämisestä!

M M Duende Duena ( Rymy-Eetu) oli  uros pentujen toinen! Eetu kutsuttiin myös paras pää kilpailuun. Poika esiintyi myös kasvattajaluokassa. Kiitos Lilulle ja Ismolle kun tulitte ja Virpille esittämisestä!

 

Enni ( M M Querida Pearlmond) esiintyi ensimmäistä kertaa näyttelyissä ollen black/tan narttu pentujen neljäs, onnea ja Kiitos Paulalle!

Mimmi (M M Juramento Juno) oli black/ tan narttu pentujen viides, Onnea ja Kiitos Riikalle!

Nilla ( M M Wiyodan Vidas Ioanna) oli black/ tan narttupentujen kuudes, Onnea ja Kiitos Virpille!

Virpillä olikin kova urakka koirien esittämisen suhteen, eipä ollut montaa luokkaa jossa Virpi ei olisi ollut koiran kanssa Onnea myös Viidan BIS veteraanista! Onnea myös Viidan ja Linuksen BIS pari kilpailun saavutuksesta, jonka esittäjänä oli Riikka!

Kiitos kaikille osallistujille, toivon että päivä oli mukava kaikilla! Kiitos Rikille, Virpille, Saanalle, Harrille ja Paulalle avusta Tiffi Show:n tiimoilta!

Kuvia näyttelystä kaipailisin kovasti, koska en saanut yhtään kuvaa itse otettua!! Jos sinulla on kuvia  Tiffi Show:sta niin lähettäisitkö niitä myös minulle?

 Tuomari Wim Reusen, Virpi ja Toivo BIS1

BIS1 pari Kailas ja Toivo, esittäjänä Saana

Meidän tyttö pennut kehässä Mimmi, Enni ja Nilla

Kuvannut Riki